In vierde A blijft Oppuurs B foutloos na de spectaculaire 6-4 zege tegen Aartselaar , achtervolger Rupel-Boom B  won met 2-0  tegen Maccabi. Uit de top-vijf verloor alleen Schelle B punten, het verloor de topper tegen Tisselt B met 1-2 door een bezoekend doelpunt in de laatste minuut.  Lippelo blijft ook in de top-vijf na een 6-2 zege tegen Rumst dat troosteloos laatste staat met slechts een punt.

In vierde B staat er met Mortsel B ook een B-ploeg aan de leiding. Het klopte Tor Deurne B met 2-4 en blijft met 19 op 21 op kop. De eerste achtervolger is nu Turk Sport want Tubantia verloor onverwacht met 3-4 tegen Warriors door een strafschop in de slotfase. Tubantia-trainer Germain Pouwels vond het een onnodige nederlaag. “De tegenstander kwam vier keer in het strafschopgebied en ze gingen er alle vier in, dus ja, dat was een nodeloos verlies. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden met hoe het seizoen al verlopen is. Ik heb nu veel spelers bij mi in de ploeg waarmee ik bij Olympic destijds kampioen gespeeld ben. Ze speelden vorig seizoen bij Tor Deurne, kwaliteit hebben we wel. Met onder meer Oliver Bitto heb ik een spits die al 18 keer gescoord heeft in zes wedstrijden. We willen dus zeker meestrijden voor de titel maar met Turk Sport en Schoten hebben we serieuze tegenstanders. Vooral Turk sport schat ik hoog in. Vorig seizoen was ik daar lange tijd trainer maar nu er een nieuw bestuur is, hebben ze een heleboel sterke spelers terug gehaald. De eindronde moeten we zeker halen, maar ik zou me ook in de titelstrijd willen mengen.”  Ook Boechout ging onderuit tegen Zwijndrecht B met 2-4. Schoten, dat 2-7 won op Ternesse B blijft ook nog stevig in het zog van de leiders.

In vierde C kon geen enkele ploeg uit de top-vier winnen. Leider Sint-Job B verloor zijn eerste wedstrijd tegen staartploeg Sint-Lenaarts B met 3-2. Medeleider Donk geraakte niet verder dan een gelijkspel tegen Brecht. De topper tussen Alberta en Heibos eindigde op 3-3, nadat de bezoekers nog van een 3-1 achterstand terug kwamen. Door dit puntenverlies bovenaan staan alle ploegen nu op een kluitje, tussen de leider en nummer7 is er amper een verschil van vijf punten.

In vierde D verloor VV Duffel zijn maximum na het 2-2 gelijkspel in de derby tegen Elzestraat, nadat het in de slotminuten nog een 2-0 voorsprong uit handen gaf. Elzestraat-trainer Kevin Vandenbosch vond dat zijn ploeg misschien wel meer verdiend had. “Als je in de laatste tien minuten nog een 2-0 achterstand ophaalt, moet je als trainer tevreden zijn, maar ik denk dat we hadden kunnen winnen. Voor we op achterstand kwamen, hadden we best wat kansen en ook na onze gelijkmaker zat er nog winst in. We waren ook voor de drie punten naar Duffel afgereisd. Deze reeks is er echt een met twee snelheden. De top acht speelt voor de prijzen en daaronder zitten de ploegen die waarschijnlijk over alles gaan beslissen. Want ploegen als Wavria B, Lint B en Bonheiden B kunnen soms heel sterke elftallen opstellen als ze enkele spelers van het eerste elftal krijgen. Die spelers kunnen dan het verschil maken. Vorig seizoen zijn wij vijfde geëindigd, dit seizoen willen wij beter doen. Leest en VV Duffel had ik hoog ingeschat, maar ik vind niet dat zij de competitie echt overvleugelen. Wij mikken op de eindronde, we hebben ook een hele brede kern, soms zijn we met 40 man op training, onze beloften doen het ook heel goed. Op termijn willen we dan ook naar derde.” Achtervolgers SC Mechelen en Leest wonnen op verplaatsing zodat ze twee punten inlopen op leider VV Duffel. Met een wedstrijd minder blijft Grasheide na een gelijkspel tegen Rijmenam op de vierde plaats.

In vierde E won leider Wechelderzande overtuigend met 4-0 tegen Dosko terwijl medeleider Grobbendonk bleef steken op een 3-3 gelijkspel in de topper tegen Oelegem. “Het was zeker niet onze beste wedstrijd”, zegt Grobbendonk-trainer Tommy Van Brandt. “Oelegem was een stugge tegenstander maar ik beschouw ze niet als een titelkandidaat. Ze deden het goed tegen ons, maar ik ben blij met de veerkracht die mijn spelers toonden. In het slotkwartier haalden ze nog een 1-3 achterstand op, dat was positief. Wechelderzande loopt nu twee punten uit, maar dat betekent in deze periode uiteraard nog niets. Halle, Sint-Jozef en Zwarte Leeuw B blijven ook winnen, ik denk dat zij ook lang gaan meedraaien, hoewel ik Wechelderzande echt wel de sterkste ploeg vind waartegen we het zullen moeten opnemen.”

In vierde F klopte leider Houtvenne B Vorst met 2-1 terwijl  Zammel heel verrassend puntenverlies leed op het veld van Alberta, veertiende in de stand. Zammel moest zelfs wachten tot de slotminuut om de gelijkmaker te kunnen scoren. Heultje, tegen rode lantaarn Ranst B , en Immer Oost, tegen Wiekevorst, wonnen overtuigend zodat ze in de top-vijf blijven. Olen leek op een zware nederlaag af te stevenen tegen Rauw, toen het een kwartier voor tijd 0-4 achterstond. In de absolute slotfase kwam het nog bijna terug, maar het bleef bij een 3-4 nederlaag. Bouwel lijkt na een slechte start helemaal onder stoom gekomen en staat na de zege op Netezonen op een gedeelde vierde plaats.