Thomas Van Loo (Herenthout)

 

"We willen vooral mooi voetbal brengen"

 

In vierde provinciale F lijkt Immer Oost de uitgesproken titelfavoriet te zijn met de aankopen die ze deden. Maar er zullen altijd kapers op de kust liggen en een ploeg die toch ook wel iets wil tonen is zeker Herenthout. Nieuwe trainer Thomas Van Loo wil met zijn ploeg vooral mooi voetbal brengen en Immer Oost het vuur aan de schenen leggen.

 

“Ik hoop dat we een van de betere ploegen uit de reeks zijn”, begint van Loo. “Ik heb van mijn voorganger in elk geval een goed voetballende ploeg geërfd. We mikken met Herenthout nu ook volop op de jeugd. Ik heb een negental jongeren in mijn kern en daar zijn er zeker enkele bij die op korte termijn wel kans maken om in de ploeg te komen. Ik wil met Herenthout vooral mooi voetbal brengen. Zelfs in vierde provinciale moeten mensen die naar onze matchen komen kijken, plezier beleven aan hetgeen ze te zien krijgen.”

 

"Direct tegen de favoriet"

 

De grote favoriet in deze reeks is Immer Oost. “Die hebben duidelijk ambitie en dat zie je ook aan de spelerskern. Onze ambitie is in elk geval om ook bovenaan mee te draaien. We moeten van onze eigen sterkte uitgaan en dan zien we wel aar we stranden. In elk geval willen we het Immer Oost toch wel lastig maken. We zullen ook al snel weten waar we staan want we openen de competitie op het veld van Immer Oost. Dan zullen we ook al snel de krachtsverhoudingen zien.”