In vierde A eindigde de topper tussen Rupel Boom B en Oppuurs B op 1-1. Ondanks het eerste puntenverlies was Oppuurs-trainer Jorno Kerremans  tevreden. “Een punt halen op verplaatsing bij de grote titelfavoriet is zeker niet slecht . Het gelijkspel was ook een correcte weergave van de wedstrijd. Rupel-Boom B heeft echt transfers gedaan om te promoveren, het is ene ploeg die kwaliteit en ervaring koppelt. Wij spelen nog altijd zonder druk, de volgende weken moeten we tegen toppers en dan zullen we zien hoe dat verloopt, maar vorig weekend konden we onze voet er wel naast zetten. In het klassement blijven we een mooie voorsprong behouden. Als we onze inhaalmatch tegen Mariekerke-Branst B winnen, hebben we zeven punten voorsprong op de tweede. Maar nu moeten we eerst tegen Schelle B, ook een ploeg uit de top drie.”  Achtervolger Tisselt B haalde uit met 1-8 op Nielse B en volgt nu op vier punten met een wedstrijd meer gespeeld. Lippelo verloor voor de tweede week op rij, nu met 2-1 op Hingene terwijl Schelle B Reet klopte en gedeeld derde wordt.                                                                     

In vierde B blijft Hove op kop na een 0-3 zege op Wijnegem B. Het telt met twee wedstrijden meer gespeeld een punt meer dan Turk Sport dat met 2-6 ging winnen op Warriors. Mortsel B bleef steken op een gelijkspel tegen Boechout en Tubantia speelde ook gelijk tegen Oxaco. Spannend blijft het wel met slechts drie punten verschil tussen de nummer een en de nummer zes.

In vierde C  verloor van de top acht alleen Antonia B met 1-3 tegen leider Alberta dat uiteraard aan de leiding blijft. Heibos zag zijn wedstrijd tegen Noorse uitgesteld zodat het nu op drie punten volgt van Alberta met een wedstrijd minder gespeeld. Sint-Job B staat nu tweede na een 6-1 zege tegen Antwerpen-Noord A. Na ene nul op zes haalde Donk nog eens uit met 5-2 tegen ’s Gravenwezel-Schilde en blijft vierde.

In vierde D blijft VV Duffel in een negatieve spiraal zitten. Het verloor nu met 1-4 tegen Muizen en pakte de laatste vijf wedstrijden slechts vier op vijftien en is nu vierde op vijf punten van leider SC Mechelen dat 8-2 won tegen Wavria B en een punt voorsprong behoudt op Leest.

In vierde E leed Wechelderzande zijn eerste nederlaag op het veld van De Kempen B. Het verloor met 2-0 en zo komt Grobbendonk , dat Sint-Jozef met 5-0 huiswaarts stuurde, aan de leiding met vier punten voorsprong en een wedstrijd meer gespeeld. “Op die nederlaag valt niet veel aan te merken”, zegt Wechelderzandespeler Jens Dyck. “Zij waren veel scherper dan wij, wij waren niet op niveau. Maar De Kempen is ook een ploeg met veel talent, je ziet dat die jongens een opleiding hebben gehad. Er deden ook twee spelers van het eerst elftal mee, dat geeft ook direct een kwaliteitsinjectie. Grobbendonk is er trouwens ook maar met 3-5 gaan winnen. Onze ambitie is om de eindronde te halen. Voor de wedstrijd tegen De Kempen B hadden we twintig wedstrijden achter elkaar niet verloren, dan weet je dat de eerste nederlaag nadert.Grobbendonk blijft voor mij de grootste favoriet, ze hebben ene veel bredere kern dan wij. Als we de inhaalmatch tegen Oelegem winnen, hebben we de eerste periode beet en is ons seizoen al geslaagd.”  Ook de andere achtervolgers konden niet winnen. Halle en Dessel B speelden 2-2 gelijk en Oelegem verloor zwaar met 2-6 tegen Meerle.

In vierde F blijft leider Houtvenne B winnen en het klopte nu Zammel in de topper met 0-2.   Het telt acht punten voorsprong op Tongerlo dat Alberta met 4-0 klopte. De andere achtervolger Heultje zag zijn wedstrijd afgelast terwijl Rauw en Vorst onderling gelijkspeelden. Opvallend was ook de 6-5 overwinning van Wiekevorst tegen Laakdal. “Het was een van de meest merkwaardige wedstrijden die ik ooit gezien heb”, zegt Luc Indekeu woordvoerder van Wiekevorst. “Bij de rust was het nochtans maar 2-1, maar in de tweede helft werd het echt ene rollercoaster. Van 3-2 voor ons ging het in twee minuten naar 3-4 en nog wat later opnieuw in een mum van tijd naar 5-4 voor ons. Door een flater van hun doelman werd het 6-4 en dachten we dat het binnen was, maar in de blessuretijd werd het toch nog 6-5 en werd het no geven bibberen. Maar zo’n wedstrijden zijn voor iedereen plezant, spelers en toeschouwers en daar draait het toch rond in vierde. Net zoals het zou moeten draaien rond eigen jeugd een kans geven. Bij onze kern van vijftien spelers zijn er minstens twaalf die in onze jeugd gespeeld hebben en dat zorgt er ook voor dat we veel toeschouwers hebben, zowel thuis al sop verplaatsing. Met een negende plaats doen we het ook goed. Onze laatste vier wedstrijden wonnen we zonder echt goed te spelen, het was meer op karakter. Maar dat is het verschil met vorig seizoen, toen zouden we die wedstrijden verloren hebben. In onze reeks denk ik wel dat Houtvenne B moeilijk naast de titel kan grijpen. Onze trainer zegt nochtans dat Rauw, waar we zondag tegen moeten, de sterkste ploeg is die hij al bezig heeft gezien. Ik ben benieuwd.”