Kristof Van Nueten (Pulle)

 

"We mikken op top vijf"

 

In vierde provinciale E belooft het ene spannend seizoen te worden. Verschillende ploegen tonen ambitie om te promoveren. Onder hen zeker ook Pulle, dat vorig seizoen de promotie misliep in de eindronde. Trainer Kristof Van Nueten mikt op de top vijf.

 

“De basis van vorig seizoen is behouden en die was al heel goed”, begint Van Nueten. “Toen speelden we de eindronde, maar daarin konden we de promotie niet afdwingen. Nu gaan we opnieuw mikken op die top vijf. We hebben ons in die zin ook versterkt. Met Nick Peers haalden we een brok ervaring binnen en met Hapers en Debrabander twee talentvolle jongeren. Onze voorbereiding verliep wel niet zoals ik het gehoopt had. Ik had te maken met veel afwezigen en ook enkele spelers raakten geblesseerd. Dat was een beetje een domper. Misschien ene geluk dat we dit weekend al vrij zijn, zodat de geblesseerden wat meer tijd hebben om te herstellen.”

"Verschillende kanshebbers"

Van Nueten ziet verschillende kanshebbers op de titel. “Westmalle lijkt me in elk geval een sterke ploeg. Ook Oelegem zal wel bovenaan eindigen, ze eindigden vorig seizoen tweede en scoorden toen heel veel doelpunten. Oosthoven wordt ook genoemd als favoriet en Halle heeft een jonge ploeg die kan verrassen en Pulderbos is versterkt. Met die ploegen gaan we ons dus meten voor een plaats in de top vijf.”