Robby Vanderjonckheyd (Wildert)

 

"We willen dit seizoen eindronde spelen"

In vierde C lijkt er niet echt een ploeg bovenuit te steken. Een vijftal ploegen zou daar bovenaan de strijd met elkaar moeten aangaan. Onder hen ook Wildert, dat vorig jaar de eindronde net misliep. De ambitie van trainer Robby Vanderjonckheyd i dan ook om een volgende stap te zetten.

“We mikken dit seizoen vooral po onze eigen jeugd”, begint Vanderjonckheyd. “Maar dat wil helemaal niet zeggen dat we geen ambitie hebben. Vorig seizoen liepen we de eindronde net mis, het moet onze ambitie zijn om dit seizoen die stap wel te zetten. We hebben bijna geen spelers aangetrokken, alleen drie jongens van Olympic Essen,dat ermee ophield, zijn naar ons gekomen. Hierdoor is onze kern ook verbreed en dat is nooit slecht. Onze voorbereiding verliep ook behoorlijk. Tegen Schoten en Ternesse B wonnen we overtuigend en tegen derdeprovincialer Achterbroek verloren we na een goede match met 1-3. Goede resultaten en ook fysiek zag ik dat iedereen in orde was.”

"Donk grootste favoriet"

 

Vanderjonckheydt denkt dat er gene uitgesproken favoriet is. “Zelf willen we meedoen voor een eindrondeplaats.Sint-Job B kende geen goede voorbereiding maar ik denk wel dat ze er ook zullen staan. Donk is voor mij de grootste favoriet, ik heb gehoord dat ze ook wel ambitie hebben. Ook Alberta is een goede ploeg en Brecht heeft ook altijd goede periodes, maar is zeer wisselvallig. Het belooft in elk geval een boeiend seizoen te worden.”