<span;>Antonia - Rumbeke 0-3

<span;>Doelpunten: 8' Devacht 0-1, 62'Bochet 0-2, 68' Bochet 0-3

<span;>Tweede

<span;>Broechem - Sc Duffel 2-1

<span;>De thuisploeg begon sterk en na een mooie aanval kon Van Tendello binnen tikken. Broechem kreeg nog enkele goede kansen maar voor rust werd er niet meer gescoord. Net na rust kopte Sebrechts een hoekschop binnen en leek de strijd beslecht maar direct na de aftrap scoorde Vandenbossche tegen. Het werd nu een echte thriller waarbij Duffel de lat nog trof maar de thuisploeg trok de promotie over de streep.
<span;>Doelpunten:8' Van Tendeloo 1-0, 54' Sebrechts 2-0, 55' Vandenbossche 2-1

<span;>Lentezon Beerse- Hooikt 0-3

<span;>De eerste helft verliep heel gesloten met bijzonder weinig kansen.Na rust namen de bezoekers wat meer risico's en dat leverde onmiddellijk resultaat op met twee keer Mac-Donald in even veel minuten. Beerse kon niet echt reageren en in de slotfase maakte Peteira het feestje helemaal compleet.

<span;>Doelpunten: 51' Mac-Donald 0-1, 53' Mac-Donald 0-2, 90' Pereira 0-3

<span;>Derde

<span;>Sks Herentals- Achterbroek 3-0
<span;>De eerste helft maakte een goed acterend Herentals het verschil tegen de bezoekers die hun niveau niet haalden. Na rust speelde Achterbroek met vier vooraan maar echte kansen kwamen er niet zodat Herentals de promotie binnen haalde.

<span;>Doelpunten:19'J.Van Gestel 1-0, 25' R.Van Gestel, 38' Verloot 3-0

<span;>Gooreind -Zwaneven 1-2

De eerste helft was voor de thuisploeg die echter niet kon scoren.Na rust bracht Harezlak Gooreind verdiend op voorsprong maar met een bal die door een verdediger tegen hem getrapt werd, bracht De Backer Zwaneven op gelijke hoogte. In de slotfase was het opnieuw De Backer die na een stilstaande fase de bezoekers de promotie bracht en ook Gooreind mag als beste verliezer naar tweede.

<span;>Doelpunten: 54' Harezlak 1-0, 74' De Backer 1-1, 89' De Backer 1-2

<span;>Minderhout - Pulle 4-1
<span;>De thuisploeg begon goed en na een snelle aanval scoorde Aerts. Wat later trapte De Bruyn een vrije trap in de kruising. Minderhout domineerde en Goossens strafte balverlies van Pulle af. De bezoekers begonnen fel na rust en scoorde de 3-1. Pulle wou meer maar werd in de slotfase op de counter nog afgestraft.

<span;>Doelpunten: 11' Aerts 1-0, 22' De Bruyn 2-0, 46'Goossens 3-0, 58' Rymenants 3-1, 88'   Goossens 4-1

<span;>Oppuurs B - Sint-Job B 5-1
<span;>8'Marien 0-1, 13' Van Santvliet 1-1, 30' Heremans 2-1, 77' Van Santvliet 3-1, 83' Heremans 4-1, 92' Van Santvliet 5-1

<span;>Alberta - Zwarte Leeuw B 2-5
<span;>22' Aerts 0-1, 26' Van Doren 0-2, 31'Van Regemorter1-2, 36'Zarfani 1-3, 57' Zarfani 1-4, 71' De Mey 1-5, 86' Van Rege</span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;></span;>