In vierde A won de top drie, zij het leider Oppuurs B nipt met 2-3 in de derby op Mariekerke-Branst B, waarbij het een 2-1 achterstand nog omboog in een zege. Rupel-Boom B en Tisselt B wonnen moeiteloos met 0-3 en 1-5 maar zagen Hoboken B wel de periodetitel pakken. Maar aangezien Oppuurs B negen punten voorsprong telt op de twee achtervolgers en die op hun beurt acht punten op Hoboken B en Lippelo lijkt het voor de vierde eindrondeplaats voornamelijk ene strijd te worden tussen Lippelo, Schelle b en Reet.

In vierde B was leider Turk Sport vrij, wat dus de kans bood aan Boechout om de eerste plaats over te pakken. Maar dat liet in de topper op Tubantia in de slotfase nog een 2-4 voorsprong uit handen glippen, bleef steken op een 4-4 gelijkspel zodat Turk Sport met een wedstrijd minder gespeeld op kop blijft met een punt voorsprong op Boechout.   Schoten won met 4-1 tegen City Pirates B en volgt op twee punten van Turk sport, weliswaar met twee wedstrijden meer gespeeld. Hove, 2-2 op Oxaco, liet dure punten liggen in de strijd om de eindrondeplaatsen.

In vierde C  lijkt het een tweestrijd te gaan worden tussen leider Heibos en Alberta dat op twee punten volgt. Heibos had wel wat moeite in de topper op Donk maar trok na een 2-1 achterstand toch nog de zeg naar zich toe in het slot en won met 2-3. Alberta won op Brecht met 0-2. Antonia B volgt inmiddels al op zeven punten van de leider. Heibos-trainer David Wagemans was opgelucht na de wedstrijd. “Ik wist op voorhand dat het niet makkelijk zou worden tegen Donk, thuis werd het ook een nipte 4-3 zege. Ook nu kwamen we twee keer op achterstand maar konden dat recht zetten in een zeer zenuwachtige wedstrijd. We pakten ook de periodetitel,wat voor ons toch ook wel een doel was. Het uiteindelijke doel blijft de kampioenstitel en daarvoor liggen we ook op koers. Ik denk dat het een tweestrijd gaat worden met Alberta, hoewelik Antonia b, dat op zeven punten volgt, ook nog niet helemaal afschrijf. Vijf speeldagen voor het einde volgt voor ons het tweeluik Albarta en Antonia B, dan zal veel duidelijk worden. Tot dan is het de bedoeling om geen punten te verliezen. Dit weekend spelen we tegen Bucovina. Die zorgen soms voor een verrassing tegen hoger geklasseerde ploegen, maar daar zouden we geen punten mogen tegen laten liggen. Alberta moet naar Wildert, dat is toch wel een moeilijke verplaatsing, misschien laten ze daar iets liggen.Maar dat het net als vorig seizoen lang spannend gaat blijven, is wel duidelijk. Ons voordeel is dat we ene heel uitgebalanceerde en grote kern hebben, zodat we afwezigen makkelijk kunnen vervangen.”  

In vierde D was leider Leest vrij zodat Elzestraat na winst tegen Kontich b met 3-0 naar de eerste plaats klimt met twee punten voorsprong op Leest. Grasheide klopte in de topper VV Duffel met 1-2 en blijft volop meedoen met slechts drie punten minder dan de leider. SC Mechelen klopte Rijmenam met 3-1. De top vijf staat er goed voor wat betreft de eindronde. Hombeek, zesde in het klassement, volgt al op negen punten van VV duffel, de vijfde. Maar er is natuurlijk ook nog altijd de derde periode waarin ene eindrondeticket verzilverd kan worden. Grasheide-trainer Robin Janssens zag zijn ploeg de zege na een prangend slot over de streep trekken. “We moesten met een gehavende ploeg naar Duffel, maar begonnen sterk en kwamen ook verdiend op voorsprong. Duffel probeerde wel, maar kreeg niet echt kansen. Na rust liepen we zelfs uit tot 0-2 en op het einde zette Duffel alles op alles en kwamen ze terug tot 1-2. In de laatste minuut kregen ze nog twee grote kansen om gelijk te maken, maar die gingen er niet in. Voor ons werd het een belangrijke zege zodat we bovenaan mee blijven doen. Ons doel was de eindronde halen, dat is zo goed als binnen. Maar we willen ook blijven meespelen voor de titel. Elzestraat kreeg heel weinig doelpunten binnen en verliest niet vaak, zij zijn de grote favoriet. Ook Leest heeft aangekocht om te promoveren, dus ik schat hen ok hoog in. Wij zijn een beetje de derde hond, de aangename verrassing die tot het einde wil blijven meespelen.”

In vierde E is het al langer duidelijk dat het tot ene uitputtingsslag gaat komen tussen leider Grobbendonk en Wechelderzande. Beide ploegen wonnen overtuigend. De ldier met 4-0 tegen Kessel, Wechelderzande met 5-0 tegen Vlimmeren. Het verschil blijft dus twee punten. Zwarte Leeuw B en Sint-Jozef speelden in de strijd om de derde plaats 1-1 en Halle liet ook punten liggen met een 2-2 gelijkspel tegen Meerle zodat Oelegem , dat Lentezon B met 4-2 klopte, nu op twee punten van de vijfde plaats nadert. Wechelderzandespeler Jens Dyck ziet hoe ze met geweldige statistieken Grobbendonk nog altijd moeten laten voortgaan. “We wonnen onze laatste acht wedstrijden, maar komen gene punt dichter. We hebben inmiddels 52 op 60 dat zijn kampioenenstatistieken, maar Grobbendonk doet nog beter. Ik denk dat zij ook kampioen gaan spelen, in de breedte hebben ze een sterkere kern. Maar voor Wechelderzande is dit al een fantastisch seizoen. Als we geen kampioen spelen, willen we promoveren via de eindronde, dat leeft wel bij bestuur en de jongeren in de groep. Met mijn 34 jaar hoor ik daar niet meer bij, maar ik amuseer me ook en ben in vorm met zes doelpunten in de laatste zeven wedstrijden. Ik heb dan ook bijgetekend. Nu wacht ons een moeilijke verplaatsing met Meerle, Grobbendonk moet naar Zwarte Leeuw B, ook niet makkelijk. Misschien ziet het klassement er na dit weekend wel anders uit.”

In vierde F won leider Houtvenne na een twee op negen op het veld van Netezonen overtuigend met 0-5. Rauw verpletterde rode lantaarn Ranst B met 7-1 en blijft vier punten achter de leider. Ook Tongerlo, Zammel en Olen wonnen zodat er in de top vijf geen veranderingen gebeurden. Inmiddels komt Bouwel, na een 9-0 monsterzege tegen Vorst, ook opzetten voor een plaats in de top vijf en dus mogelijk eindronde. Bouwel-speler Jef Luyten hoopt nog op de eindronde. “We kwamen snel op voorsprong en dat speelde natuurlijk in ons voordeel. Dat het uiteindelijk 9-0 werd, hadden we niet verwachten maar het deed wel deugd. We zijn de laatste wekengoed in vorm en willen meestrijden voor de eindronde. Eigenlijk hadden we al veel hoger moeten staan. We verloren nog maar twee keer maar speelden al wel negen keer gelijk. Dat is het meeste van de hele provincie maar daar verlies je wel veel punten mee.Gelijk spelen tegen Ranst B en Sint-Dimpna B, dat mag niet gebeuren Nu moeten we dus mikken op de eindronde, Houtvenne B staat te ver voor. Dat is ook de beste ploeg van de reeks, denk ik, ondanks het recente puntenverlies. Rauw volgt op vier punten, maar die moeten nog naar ons komen en wij willen ze verslaan.”